В края на миналата седмица Tesla най-после показаха обновената версия на

...
В края на миналата седмица Tesla най-после показаха обновената версия на
Коментари Харесай

Project Highland - всичко за фейслифта на Tesla Model 3

В края на предходната седмица Tesla най-сетне демонстрираха обновената версия на Model 3, която ще бъде пусната на пазара.
 Tesla отново изненада всички - компанията продава котешка тоалетна и щемпел за жигосване
Поредната изненада от Tesla

Cybertruck и за домашния ни любим

Нещо, което бе предстоящо дълго време, тъй като актуалният модел не бе получавал фейслифт от стартирането си през 2017 година Повечето автомобилни производители вършат промени по моделите си най-малко три години след първичното им оповестяване, а по-драстични - на седмата година.

Е, Илон Мъск обича да прави нещата по друг метод. От Tesla настояват, че са подменили повече от половината части по Project Highland, с което име бе разгласен фейслифтът. Най-голямата смяна е в новия дизайн, който въпреки всичко резервира някои от присъщи черти на сегашния Model 3.

Предницата е най-силно изменена, като според Electrek в сегашния си вид изглежда по-елегантна и някак по-агресивна. Тези промени са направени и в името на още по-добра аеродинамика. На капака на багажника към този момент няма да има характерното лого на Tesla, а с огромни букви ще бъде изписано името на компанията.

Добавени са и цели два нови цвята - Stealth Grey и Ultra Red. Разбира се, в тази ситуация с Ultra Red не приказваме за напълно нов цвят, тъй като той е разполагаем в Съединени американски щати за други модели на Tesla. Пробегът на новия Model 3 също е усъвършенстван.

Сега с едно зареждане ще могат да бъдат изминати 629 километра (WLTP), което е с към 12% повече от досегашния пробег. Добавени са и два типа нови колела - Photon и Nova, които също усъвършенстват аеродинамиката, пробега и понижават шума.

Може би най-забележителното усъвършенстване в интериора е прибавянето на 8-инчов екран за пасажерите на задната седалка. Предните седалки са вентилирани и могат да бъдат ръководени посредством приложението на. Така да вземем за пример могат да се затоплят или охлаждат още преди да сме влезнали в колата.
 Lightship L1 travel - новият съперник на Cybertruck, създаден от някогашни чиновници на Tesla
Cybertruck на Илон Мъск май има за какво да се опасява

Кой е по-по-най

Помислено е и за звука. Новият Model 3 ще има цели вградени 17 колонки - с три повече от досегашните 14. Пространството в багажника също е увеличено от 561 на 594 литра. Автомобилът е разполагаем за поръчки в Европа, като доставките би трябвало да стартират от този октомври. 
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР